Bohemka TV: Potřebovali jsme bodovat
Tomáš MutinskýBrankář Zdeněk Zlámal a střelec úvodního gólu Michal Hubínek hodnotí zápas.
Slovácko mělo ale slibné příležitosti ke vstřelení branky. "Na tyčku jsem to vytáhnul. U břevna jsme měli štěstí, to stálo na naší straně," připouštěl Zlámal. Nesměl také zapomenout na perfektní podporu diváků, kteří především ve druhém dějství hnali zelenobílé za gólem. "Vždy, když hrajeme druhý poločas na diváky, tak to má grády," potvrdil. "Důležitý byl první Hubajzův gól, který nás psychicky nakopnul a potom jsme tam lítali. Hlavně Jhon, ten si v tom libuje tady u tribuny, užívá si to," dodal s úsměvem na tváři.
Popsal i svoji vstřelenou branku, která byla již jeho druhá v sezoně: "Navedl jsem si míč na vápno a viděl jsem branku a Rafu. Zkusil jsem vystřelit." Důležitost utkání znal i záložník Klokanů. "Potřebovali jsme bodovat, abychom se vzdálili sestupovým příčkám," okomentoval posun Bohemians na jedenácté místo tabulky Synot ligy. A radost z gólu? "Já jsem vůbec nevěděl, neměl jsem tušení, kam poběžím," uzavřel s úsměvem.