U19 zvládla ,,důležité´´ utkání s Jihlavou
Michal VychodilPo solidním prvním poločase se po pauze protrápila ke třem bodům.
Přesto jsem dnes ale velmi rád, že jsme utkání zvládli. Nejen, že jsme navýšili odstup od spodku tabulky, zakončili podzim vítězně a ukončili nepříjemnou sérii posledních neúspěchů, ale především jsem rád, že jsem se vítězně mohl rozloučit já osobně. Chci předejít dohadům a zaručeným fámám, takže svůj poslední report využiji i jako informační zprávu. Soutěž v této podobě, kterou nejvyšší dorostenecká liga bohužel je, vyžaduje trenéra a člověka, který chce být ,,zdravě, či nezdravě´´ výsledkově úspěšný. A to já v sobě nemám! A protože patřím k těm šťastlivcům, kteří se mohou rozhodovat, tak už nechci....
Bavila mně spolupráce s realizačním týmem, kterému musím poděkovat, bavila mně práce s klukama i přes jejich pubertální úlety v dospívání, ale nebavila mně atmosféra spojená se soutěží a některými lidmi. A to i přesto, že máte oporu v někom, jako je Tomáš Požár!!! Ještě, že vše kompenzoval náš realizační tým asistentů a jim, a lidem jako p.Trtík, nebo Radek Lukeš patří dík za prima rok :-)