Ibragimov v úterý o finále
Vyslance Bohemians na Asian Cupu čeká semifinálové utkání proti Klokanům.
Již samotná nominace byla pro Azize velkou odměnou za jeho snažení, ale samozřejmě by si i on přál na šampionátu hrát. "Už to, že jsem tady je něco neskutečného, ale určitě mě láká dostat se na hřiště. Když to nebude ani teď v semifinále, tak z toho nebudu smutný a budu doufat, že to vyjde ve finále. S Austrálií to bude velký boj, ale my jsme tým bojovníků a půjdeme společně za úspěchem," uvedl Ibragimov, který zatím čeká na svou šanci mezi náhradníky. "Na lavičce se nenudím, všechno prožívám. To jste možná mohli vidět i v televizi. Po každém gólu celá lavička vyběhne až skoro na hřiště a nahání střelce gólu. Trochu mi to připomíná zápas s Kladnem na Strahově, když jsme se takhle vrhli na Dalibora Slezáka," směje se Ibragimov, který na dálku děkuje všem fanouškům Bohemky za podporu.
"I my Azize na dálku sledujeme a držíme jemu i jeho týmu palce. Musím říct, že mu teď docela závidím, v jakém teple tam je. Snad mu to vyjde a i v nějakém zápase nastoupí. Přeju jim, aby se dostali až do finále a Aziz třeba rohodl," sdělil za kabinu trenér týmu Pavel Hoftych.
Semifinálové utkání Uzbekistán - Austrálie se hraje od 17.30 SEČ a přímým přenosem ho vysílá stanice Eurosport 2.