Příspěvek Diskuzního fóra

rocknroll napsal:

Ten muj prispevek, ktery komentujes, neni o treneru Bilkovi.  Mel upozornit na situaci v ceskem mladeznickem fotbale.  Pred timhle prispevkem, na ktery reagujes, jsem sem hodil linky na clanky od Honzy Moravka a Jiriho Mullera ...

Ad Lvicata a Bílek. Oni pohnojili to Bulharsko... - velká škoda. Portugalsko zvládli dobře. Zápasy jsem viděl a kritizovat je za Portugalsko je úlet. 

Müllera bych vůbec nevytahoval. Pro mne to je spíš nadutej gauner než něco jiného, i když samozřejmě s některými jeho větami souhlasím. Když Kajínek řekne že 1+1=2, tak s tím taky budu souhlasit. Moriho mám samozřejmě rád, ale to co napsal a řekl o Bohemce a českém fotbalu je spíš úsměvný. Neříkám, že bych tomu stavěl barikády, ale spíš je to až naivní. Když sežene do českého fotbalu ročně 3mld které nikdo nerozkrade, tak se o těch jeho představách můžeme relevantně bavit. 

Ono je jednoduchý volat že zaostáváme za Portugalskem protože špatně vedeme děti. Jenže koukni se, jak to funguje v Bohemce. Koukni se, jak to funguje v jiných sportech. A pak když jsou volby tak zjistíš, že půlka fotbalových fanoušků volí strany, které do sportu nechtějí dávat nic.

PS: Ubráníme?? Viděl jsi ten zápas?