Příspěvek Diskuzního fóra
berjir napsal:
Tys muj pohled nepochopil, nevadi, rozvedu. Faul je uplne jina disciplina nez simulace nebo zdrzovani, tolik bych k tomu asi rekl. Priznavani (ne)faulu apod. kupodivu existuje, sem tam jsou videa i se zakopnutou penaltou, kdyz ... nejde odvolat. Jak uz jsem psal kolegovi Riovi, ja jsem v tomhle idealista a chtel bych porazet Spartu, chtel bych tvrdej fotbal vcetne faulu, ale bez zzenstilyho simulovani a trapnych zdrzovacek... to je muj idealni svet. Samozrejme naprosto rozumim tomu, ze se tak deje, ze se tim dohravaji zapasy a ziskavaji vyhody, ale odmitam to brat jako samozrejmost a vzdycky mi to bude proti srsti. Mimochodem, abych navazal na svoji prvni vetu tohohle prispevku - a nebyl ten tvuj volejbal s osadnikama krasnej? A o tom to je. :) Mej fajn vecer!
Co volejbal, ale pak to posezení u piva.:-)) A v tom je ten rozdíl, my se šli bavit, oni hrají o peníze. Ale jinak obecně souhlasím, mně by se také líbil ideální svět, ale nějak to nefunguje (do politiky raději brousit nebudeme, to by zde neprošlo, a to je dobře!!!).