Detail uživatele diskuzního fóra - karass
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 1941 |
Ptejte se vedení Bohemky | 123 |
Družstvo fanoušků Bohemians | 1 |
Tlachy a kecy | 14 |
Jiná komunita | 2 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
iM0t9Vny | 218 | |
zwDatUey | 174 | |
+sfDWdEH | 103 | |
fPDEhC9N | 80 | |
YI6W49b8 | 24 | KRS |
oyKKF2gu | 23 | |
NfFc5wAp | 4 |
CarlUweSteeb napsal:
Pokud budem obchodovat jak Plzen,ktera dostane za Vasulina drobny a k tomu Cihaka s Vlkanovou.Tak by ty odchody nemusely byt tak spatny.
Tak to budeme určitě obchodovat ještě lépe, jako vždy.
Já si myslím, že bohemka letos opět splnila svůj cíl, zachránit dynamo....
rio napo napsal:
To jsem si včera na fotbale vyslechl poznámek. Ani nevím co je horší. Jestli takové ty skoro soucitné "jak se vám to stalo, že jste ztratili druhý poločas?" nebo ty sarkasticko-opovržlivé "takhle okatě to prodat." ... .. "kolik vám dali?" a podobně. Aspoň to mám za sebou. Ale stejně se to bude vracet. Jako ten Třinec.
Kolikrát byla Bohemka při sestupech obětí prodaných zápasů a zářezů těch rozhodcovskejch kurev, na toto se zapomene, ať to bylo jak to bylo.
rio napo napsal:
Tak co očekáváte od zítřejšího zápasu? Minule jsem jel na černý kůže dost přesvědčený, že to dopadne, ale tentokrát vlastně nevím. Furt ve mě převládá pocit zklamání a rozčarování. Nejen z postavení v tabulce, ale ... snad i víc z toho kam směřujeme. Mám na mysli herně. Stran klubu jako takového jsem opatrným optimistou a držím pantátovi palce. Ale to co předvádíme na hřišti je přinejmenším varující. Je to pořád stejné. Nebo někdo z vás vidí nějaký posun? Přece v každé společnosti/sportu/ firmě/apod. musí být nastavený nějaký plán. Plán A, plán B, ... Třeba že budeme stavět na budování vlastní mládeže. Nebo je to utopie a raději budeme kupovat hotové hráče. To chce ovšem kvalitní skauting a dobré oko. A co my. Posouváme se někam? Nebo přešlapujeme na místě? Loňský úspěch byl fantastický. Jenže letos se zase plácáme na chvostu. Trenér řekl, že uhrát jeden ze zápasů Zlín a ČB za 3 body byli bychom v prostředku, jak zněl plán a bylo by to OK. To je ale kravina. Nic by to nezměnilo na tom, že hrajeme špatně a upřímně řečeno se na to nedá moc koukat.
Já očekávám maximálně remízu bohemky a slabší návštěvu. Za těch 7 letošních bodů tradičně darovaných dynamu si naši hráči nic víc nezaslouží. V pátek jsem se díval na forbalcom, kde naši vyhráli v Houstoni, krom Nováka dez pendlů a bylo to lepší než minule, kdy jich bylo 6.
rio napo napsal:
Mě snad trefí. Nemůžu usnout, asi vzteky. Ta chamraď uhrála skoro čtvrtinu svých bodů s námi. Slovy klasika :za co, soudruzi? Za co jsem si tohle zasloužil?
Já to nesu ještě hůře. Nemám slov a je mi u prdele, jestli poslední zápasy na jihu byly prodané, nebo se z nějakého důvodu vůbec nebojovalo. Výsledek je stejný. A že vždy přenecháme body zrovna "udavačům", to mě teda poser (dnes se mi smál jeden pán, který černé kůže také nemusí a naznačil, jestli bohemka s dynamem nemá družbu, prý se to i rýmuje, na jedné straně udavači a na druhé kamarádi prodavači).
rio napo napsal:
Při cestě z Budějovic řekla dcera větu, která vystihuje vše podstatné: Ve slovniku u slova zoufalci najdeš znak Bohemky.
Jo, tak snad jenom zoufalci, pořád to zní lepší než prodejci. A ještě udavačům, asi víme o čem je řeč. Ale co je vlastně lepší a horší. Já končím, bylo toho na mne dnes fakt dost a na náhody nevěřím. Bohemko, splnila cíl, dynamo si jako vždy asi zachránila, takže fotbalu zdar!!
Klidně to smažte. Vsadil jsem dnes na prohru mojí celoživotní lásky bohemky - už ne BOHEMKY. Čekal jsem, že v sázce prohraju budu šťastný. Já vyhrál a nejsem šťastný, nejsem ani, nešťastný, jsem podveden jako všichni alespoň trochu normální fanoušci klokanů. Příště v Budějcích zase naschle a Ďolíčku také, ale s někým jiným, komedianti.
Omlovám se za článek téměř o ničem, byla to jakás takáž zkouška.