Detail uživatele diskuzního fóra - Ondrak Slánský
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 17 |
Ptejte se vedení Bohemky | 1 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
T92qqQlH | 5 | ondrejslansky |
kUP1V40K | 3 | |
0REr6mSg | 3 | |
XgfzaJmT | 1 | |
SPgpej1z | 1 | |
Qdd5fuC5 | 1 | |
Xq+2NJBF | 1 | |
e1HtZHJN | 1 | |
waDT42Ur | 1 | |
9a+LzOiW | 1 |
vacnatec napsal:
Téma permanentky je problém asi pěti přispěvovatelů. Je mi 73 let a nemám problém se do uvolnění permanentky dostat. A to nejsem ani trochu zběhlý v práci s počítačem. Spíše to vidím na povahy " kritizovat ... a kritizovat ". Jak může někomu vadit, že uvolněné místo klub prodá? To není bohemák. Přece klubu přeji, ne závidím. Když nechodím stále, tak nekritizuji, ale místo uvolním. Přes ticketportal je to snadné.
Byl to i můj problém. Jsem o poznání mladší, ale mohu Vás ujistit, že problém nebyl na mé straně.
Konzultoval jsem to s panem Koukalem. Pan Koukal problém předal firmě co spravuje aplikaci.
A už to je opravené, alespoň tedy u mě. Na některých typech telefonů to prostě nefungovalo.
Tímto chválím pana Koukala za rychlé a kladné vyřízení. Takže nekritizuji :-)
Nejde mi uvolnit permice. Zadám uvolnit a objeví se zpráva že tato akce nejde vrátit a to je vše. Žádné potvrzení prostě nic. Co teď?
Jak je to se vstupenkou když jsem si jí koupil přes aplikaci přes permanentku. Bohužel to vypadá, že v sobotu nepůjdu. Permici odhlasim to je jasný, ale jestli se to vztahuje i na vstupenku. Díky.
Neviíte zda se dá dostat přes tu aplikaci na fórum? Já to tam nikde nevidím. Díky.
Ahoj, nevíte náhodou zda se dá z té aplikace dostat na fórum?
Díky.
Dobrý večer, ahoj.
Asi to tu nebudou číst, ale...
Může mi někdo z Ultras vysvětlit poločasovou roztržku kvůli triku St.Pauli?
Chápu, že fanoušci klubu St. Pauli jsou levicového zaměření(ne všichni).
A že to může někomu vadit, ale proč kluci z utras řeší takovou věc přímo v kotli?
Málem došlo k bitce, nebýt pár jedinců kterým to nebylo lhostejné a zakročili a díky nim nedošlo k něčemu važnějšímu, tak to zaplať pánbůh dopadlo dobře. Přítomné incidentu byli ženy, ale hlavně děti. Jsem si vědom, že tyto roztržky byli v minulosti běžné a už jsem myslel, že tyto časy jsou pryč, tak nikoliv. Omlovám se za chyby, nejsem spisovatel. Děkuji za pozornost a hlavně jestli to bude číst někdo z aktéru této události se zamyslí a nebudou tahat politiku na fotbal. Ať žije Bohemka!!! Ondřej Slánský DFB 123.