Detail uživatele diskuzního fóra - Ondrak Slánský

Datum prvního příspěvku
30.07.2017
Celkový počet příspěvků
18
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 17
Ptejte se vedení Bohemky 1
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
T92qqQlH 5 ondrejslansky
kUP1V40K 3
0REr6mSg 3
XgfzaJmT 1
SPgpej1z 1
Qdd5fuC5 1
Xq+2NJBF 1
e1HtZHJN 1
waDT42Ur 1
9a+LzOiW 1

vacnatec napsal:

Téma permanentky je problém asi pěti přispěvovatelů. Je mi 73 let a nemám problém se do uvolnění permanentky dostat. A to nejsem ani trochu zběhlý v práci s počítačem. Spíše to vidím na povahy " kritizovat ...

Byl to i můj problém. Jsem o poznání mladší, ale mohu Vás ujistit, že problém nebyl na mé straně.

Konzultoval jsem to s panem Koukalem. Pan Koukal problém předal firmě co spravuje aplikaci.

A už to je opravené, alespoň tedy u mě. Na některých typech telefonů to prostě nefungovalo.

Tímto chválím pana Koukala za rychlé a kladné vyřízení. Takže nekritizuji :-)

Nejde mi uvolnit permice. Zadám uvolnit a objeví se zpráva že tato akce nejde vrátit a to je vše. Žádné potvrzení prostě nic. Co teď?

Jak je to se vstupenkou když jsem si jí koupil přes aplikaci přes permanentku. Bohužel to vypadá, že v sobotu nepůjdu. Permici odhlasim to je jasný, ale jestli se to vztahuje i na vstupenku. Díky.

Dobrý večer, ahoj.

Asi to tu nebudou číst, ale...

Může mi někdo z Ultras vysvětlit poločasovou roztržku kvůli triku St.Pauli?

Chápu, že fanoušci klubu St. Pauli jsou levicového zaměření(ne všichni).

A že to může někomu vadit, ale proč kluci z utras řeší takovou věc přímo v kotli?

Málem došlo k bitce, nebýt pár jedinců kterým to nebylo lhostejné a zakročili a díky nim nedošlo k něčemu važnějšímu, tak to zaplať pánbůh dopadlo dobře. Přítomné incidentu  byli ženy, ale  hlavně děti. Jsem si vědom, že tyto roztržky byli v minulosti běžné a už jsem myslel, že tyto časy jsou pryč, tak nikoliv. Omlovám se za chyby, nejsem spisovatel. Děkuji za pozornost a hlavně jestli to bude číst někdo z aktéru této události se zamyslí a nebudou tahat politiku na fotbal. Ať žije Bohemka!!! Ondřej Slánský DFB 123.