Detail uživatele diskuzního fóra - fanda1
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 18 |
Tlachy a kecy | 5 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
4/CTOYVs | 11 | |
r2CqB9xy | 8 | |
h/NI14WG | 4 | |
BSmFzLZq | 1 | |
baylQMuk | 1 | |
NrpEMg/R | 1 |
vapno80 napsal:
Už nebudu kritickej, Dostál se v průběhu zvednul.
Nešplhej. Dostál v minulém zápase před bránou odkopával několikrát, ale to se nepočítá. Máte škatulky a on je v té "neoblíbenec" od začátku. Za KLOKANY dal jako obránce víc gólů než váš Pepa zašívač v záloze. A za svojí prvoligovou éru má 1 červenou.
ludvavestec napsal:
Fotbal je tak jednoduchej a koukatelnej, když si párkrát přesně nahrajeme a vyrazíme na bránu. Nádherná akce a parádní gól! Ať žije opravdovej pan fotbalista - Yusuf!BOFOR!
Kdo Yusufovi nahrál?????
Chytrolíni, teď mlčíte, když Dostál má asistenci při druhym gólu
Je mi vás líto!!!! Vy nejste fanoušci BOHEMKY!!!!!!!
TondaHojer napsal:
Pěkně, je mi líto všech co tam šli, tenhle kádr si naši přízeň nezaslouží.
Seš vyloženej srdcař BOHEMÁK!!!!! Když se daří, to jste frajeři a řvete " VŽDYCKY JSME S VÁMA ", ale teď do nich kopete. Fakt vám tleskám.
JohnZ napsal:
Já bych dneska mužstvo pochválil.Hrálo strop.Největší slabinou je teď obrana.Problémy máme s rychlostníma útočníkama.Zpevnil by to Petrák.Soukup udělal chybu v nejblbší době ale jinak je za mě jasná jednička a nechápu,proč si ho léta držíme ... ve třetí lize.Opět skvělý Hůlka,kterýmu to v záloze sedí,potom Beran i Kadlec.Ten kluk roste zápas od zápasu.Má pořád větší sebevědomí.Jedna rada.Nechoď od nás do obou S ani k Šádkovi,ale rovnou ven.V útoku nám hraje jen Prekop.Dneska dřel i když to k ničemu nevedlo.Přeju mu slovenský nároďák.Puškáčovi poděkovat za služby a už ho nechat na lávce.Zkusit dát prostor Hufovi.Ty nůžky mezi velkou trojkou a zbytkem jsou stále víc rozevřený a po těch penězích co jim přitečou z pohárů to bude ještě horší.Jednoduše.Pokud nepřijde doba,kdy si pořídíme hráče kvalit Birmančeviče,tak se poměry moc nezmění.A to by se musel stát zázrak.
Nevím co je na Beranovi a Kadlecovi tak úžasnýho? ?eran trapnej prcek a Kadlec díra v obraně, která je celkově špatná. Namachrovanej Hála si to odchodí. Kluci jsou otrávený. A k těm cizincům, je super, že jsou ještě týmy jako je Bohemka, který hrajou českej fotbal. Za Haška jsme měli " cizinců " a nebyli nám nic platný!!!!! Asi by bylo fajn kluky motivovat a vyhecovat. Netvrdit některejm, že mají na Arsenal, Barcelonu.... ať jsou rádi, že se svojí kvalitou hrajou českou liga