Detail uživatele diskuzního fóra - re076

Datum prvního příspěvku
06.07.2003
Celkový počet příspěvků
1314
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 894
Ptejte se vedení Bohemky 79
Družstvo fanoušků Bohemians 37
Fotbal - ČR a zahraničí 1
Tlachy a kecy 33
Jiná komunita 5
Bug Reporting 228
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
Qfm8AIub 13
rmTmHI/o 3 re test vd 20200304
gkHMZKYM 3
wVfzBw+o 3
yDH5xrPZ 1 BOFOR.CZ
jiH9pYVv 1
s3UaIOtk 1
5Li2rLEs 1
34vlnCyp 1
6SDDL6Fq 1

Robert66 napsal:

V. Drchal: OK! Nový web - nemám problém, důvody jasný, celkem v pohodě. Ale proč už se nejmenuje v titulce na home page Virtuální Ďolíček??? Vždyť to bylo super, a desítky let! Doplnit to tam do záhlaví! (poslal jsem mejlem ...

Dovolim si k tomu mensi komentar, ciste muj pohled na vec. Co vim, tak klub bude spojeni Virtualni Dolicek nadale pouzivat v urcitych formach komunikace. Chapu, proc se do designu hlavicky primo nezapracovalo, takhle je to cistsi (subjektivni nazor). Zaroven to beru jako urcitou formu respektu vuci Tondovi, ktery je autorem tohoto slovniho spojeni. Prechodem kluboveho webu ze systemu, jehoz "otcem" je Tonda, k eSports skoncila dlouha era puvodniho Virtualniho Dolicku. Upravim zahlavi fora a DFB sekce tak, aby v menu byly odkazy a texty "Oficialni klubovy web" a "Archiv VD" pro ty, kdo budou hledat napr. starsi statistiky a obsah, ktery na novem webu neni.

Pro všechny z vás, kdo máte nějaké připomínky k fungování nového webu, tak je můžete zaslat na dotazy@bohemians1905.cz, jak je zmiňováno v článku k novému webu. Lidé z klubu to tady sice průběžně čtou, ale počítají s reportingem na uvedený email.

hrdin napsal:

Díky. Já jsem nechápal co se děje. Napadlo mě potom, že to je nějaký mezikrok letité snahy.... ale...  Alespoň to teď snad nebude Darek s Koukalem cenzurovat :)

Darek ani Petr fórum necenzurovali. Práva na administraci fóra mám historicky já, Tonda a pár fanoušků. To, že někdo má tzv. VIP zvýraznění, neznamená, že má práva na moderaci, to spolu nesouvisí. Vulgární příspěvky, výhružky, spam apod. se tady vždycky mazaly a blokovaly. Bylo to tak už "před Darkem". Tlak na změnu fungování fóra mimo klub tu je vzhledem k relativně benevolentní moderaci už několik let. S novým webem se ten finální krok opravdu udělal.

tomiisek napsal:

V adrese je 3x forum: forum.bohemians.cz/forum/forum/... Logicke by bylo 1x forum: bohemians.cz/forum/... A jeste vsude na webu se pouziva slovo diskuzni standardne se z, ale v rozbalovacim menu je zastarale diskusni se s.

Web forum.bohemians.cz nema po technicke strance nic spolecneho s oficialnim webem klubu a i z pohledu fungovani doslo ke zmene. Proto se zmenilo zahlavi webu, kde jiz neni logo klubu, chybi paticka s referenci na klub, pri vstupu do fora je jasne deklarovano, ze jde o nezavisle forum mimo gesci klubu. Forum vyuziva puvodni platformu VD, aby bylo mozne zachovat uzivatelske ucty a puvodni obsah. Prechodem oficialniho webu k eSports bezi forum na jinem serveru nez novy web, i proto bylo nutne pouzit novou domenu 3. radu kvuli smerovani prekladu adresy. Zjednoduseni routingu dovnitr aplikace by melo byt mozne, zatim je zachovan routing z puvodniho VD, bylo to tak nejrychlejsi a nejjednodusi.

Maasha napsal:

zpátky přes "tlačítko" link na horní  liště "VIRTUÁLNÍ ĎOLÍČEK" 

Tlacitko/link jsem pridaval az na zaklade Pavlova komentare.

doublefish napsal:

Nevím teda, jestli a na co je to potřeba, ale po přihlášení se do diskuse toto přihlášení není platné na VĎ, kde je nutné se přihlašovat znova.

Tohle budu muset probrat s Tondou, zda umime nejak resit. Bude to zrejme vec authentication cookies, do jakych domen jsou zapsane, rychle reseni nemam.

hrdin napsal:

Fakt nechápu smysl toho, proč se v mobilu nemohu přes menu dostat z fóra zpět na stránky VD?  Koukal jsem v telefonu, kde mám zvolen tmavý režim (bílo černý), na nějaké historické statistiky (konkrétně zápasy Necida), ...

Pridan odkaz na VD do prave horni sekce (soucast menu na malych rozlisenich).

Druha cast neni novinka, na tohle se s poslednima zmenama urcite nesahalo.