Detail uživatele diskuzního fóra - batoh
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 937 |
Ptejte se vedení Bohemky | 85 |
Družstvo fanoušků Bohemians | 52 |
Tlachy a kecy | 3 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
zfo+0hTb | 154 | |
i0FsD4GF | 96 | |
e4riyTWt | 64 | |
u3XK+2VV | 20 | |
r2OHCOs0 | 9 | |
IRH62f4h | 9 | |
jcUumVWQ | 9 | DFB představenstvo |
bD4kShRy | 6 | |
t5JH3Cqp | 5 | |
0nwmo1H1 | 5 | qwerd |
H31s9SnL | 5 | Maasha |
Du1wQAsw | 4 | Dolíček, ludvavestec |
o/9Xl/EI | 4 | |
Mham33ky | 3 | |
vRz5qMGu | 2 | hrdin, tommy1905, Svatoslav.Bata, marco1905, b1905 |
P6kwGbrC | 2 | |
ofkYb351 | 2 | |
lJLuk1bk | 2 | |
aVPgt+yr | 2 | |
hCLsQlc5 | 2 | Michalklokan1905 |
m/KrntgI | 2 | |
M4Uf2r7k | 2 | pop |
01v6V/wE | 2 | |
D+zdkoRm | 2 | |
WrXEbhJk | 2 | |
JoGS/EVY | 2 | |
j1COCvy6 | 2 | |
9Da5JN9+ | 1 | |
UQ6cUFTQ | 1 | |
W+NDhvAA | 1 | |
753g7Wkn | 1 | |
odqJo0np | 1 | babus |
TwiouG95 | 1 | |
HpTuth02 | 1 | |
9LVLdqdC | 1 | |
DNEyK3Ji | 1 | |
8AN8rK2G | 1 | |
ZwYo5NNb | 1 | |
nuo9Rwef | 1 | clockan1, vytrznik |
Xbh59IaT | 1 | |
06tURQnT | 1 | |
vD0u5AuK | 1 | |
aBzijD2Y | 1 | |
ULsAmNwl | 1 | |
kSXnKqJX | 1 | |
WZ7p11Z0 | 1 | |
ko7Yv3Ap | 1 | |
pE/iyUad | 1 | |
HarOpwQG | 1 | |
jNSrxh9N | 1 | |
dKCMt51p | 1 | |
3vkdsh53 | 1 | |
Nm/40/mr | 1 | |
CrBjLCXy | 1 | |
MvfvkEQG | 1 | DFB představenstvo |
Cij6wEn0 | 1 | Klokan10 |
3gs6jxWW | 1 | |
v2TW0+Vh | 1 |
Pokud by někdo potřeboval info jak postupovat při reklamaci nezaznamenaného průchodu, tak je v tomto starším článku.
https://bohemians.cz/article/24990-Vyhodnoceni-navstevnosti-reklamace-pruchodu
FreeBeam napsal:
Mám stejné zkušenosti jako mnoho ostatních. Může někdo z kompetentních poradit ? Možná je to o nějakém nastavení aplikace na obrazovku, že se nezobrazí možnost potvrzení. Jinak asi místo neuvolníme.
Ja z duvodu prazdnin uvolnoval misto dcery a slo mi to pres aplikaci vpohode. Klikl jsem na konkretni permici v aplikaci, dal prehled zapasu, zobrazil se mi zapas s Banikem a moznost listek uvilnit nebo darovat. Koukal jsem na to i primo v Ticketportalu a tam se to v ulozenych permanentkach taky dalo udelat vpohode. Co me prekvapilo, ze jsem pak misto na tribune nevidel zpet v prodeji, ale treba byl nekdo tak rychlej, ze jej koupil driv nez jsem se tam stihl podovat sam.
Nejak se mi na Ticketportalu nezda pocet permanentek/mist k dispozici. Ze by cekalo na obnovu tolik soucasnych drzitelu? Popravde se mi to pri porovnani kolik vstupenek slo do volneho prodeje pri "uzavrenych" predprodejich na jare zda nepravdepodobne. I loni jsem kupoval primo v Dolicku permici na misto, ktere melo byt podle Ticketportalu obsazene. Tak nevim
doublefish napsal:
proč je nedostupný www.dolicek.cz?
Myslím, že se jedná jen o překlep v adrese. www.dolicek.com je normálně dostupný.
Tak, že peníze na Magoši jsou, nikdo nepochybuje. Na druhou stranu, ruku na srdce, určitě více politických bodů se sklidí za rekonstrukci divadla než za stavbu stadionu. A tím se bohužel většina politiků řídí. Na stadion si vzpomenou vždy jen v době krátce před volbami, ale to je asi tak všechno. Mít v Praze jen jeden klub, stadion už dávno stojí, ale to by tady nebyla naše Bohemka, ale nějaký univerzální městský klub.....