Detail uživatele diskuzního fóra - Archer
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 57 |
Ptejte se vedení Bohemky | 5 |
Družstvo fanoušků Bohemians | 17 |
Tlachy a kecy | 1 |
Jiná komunita | 1 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
tRpJ9SmE | 23 | |
B99eV4fZ | 8 | |
jL3vtW1O | 1 | |
ss0qLOE1 | 1 |
kolina napsal:
Tak k tomu doplním: Ano, je "jiná doba" a vždy a stále bude "jiná doba"... Takže tím spíš je třeba vybírat fotbalisty i na základě povahy, mentality... BOHEMKA DO TOHO!!! Jojo, vyčpělé ... "leklé ryby" alespoň dle mého názoru do Bohemky nepatří!
Nic moc, nová doba. Klobása na dešti, aby se nám zchladili emoce, důchodci bez sedaček, aby je nahradili fanoušci soupeře. Hráči, kde půlka chce do slávie a druhá do sparty, tak raději uhnou, než aby si u nich udělali špatné očko (Zlaté vyhrocené derby mezi S) Když už prohrát s S, tak s dvěma červenými a penaltou, aby se trenér musel omlouvat, že hráče PŘEMOTIVOVAL.
damhA napsal:
Každopádně, když už je řeč o Vyškově, trošku jsem na na ty jejich Guinejce a Uganďany mrkl a na nějakém africkém plácku je učitě nelanařili. Tu jeden před angažmé v MFK hostoval v Rakousích, tu ... jiný ve Španělích, další přišli z Francie, Belgie, či Nizozemí, nebo i Izraele; jeden to zkoušel dokonce v USA, ale tamní sázka na Afričany zatim víc než baráž o ligu nepřinesla...
Omlouvám se, já jen ty debaty o levných pracovních sílách nemusím. Kdyby se tu řešilo, jak udržet mládež (v pubertě), u fotbalu, tak tu stoprocentně máme další Nedvědy nebo Kolery. Což je problém celorepublikový, i naší klokaní mládeže.
damhA napsal:
Inu, dokážu si představit sbírku na dva skauty, ale na letenky a ubytování pro padesátku afroklokanů, to už asi přesahuje naše možnosti, nemluvě o tom jak by klesla naše věc v očích veřejnosti, když by ... ti "přebyteční" pak tak nějak očekávatelně nechtěli zpět... :-( Každopádně já bych se přimlouval za Nigerijce, ti by lásku k zelenobílým barvám měli mít tak nějak v krvi .-)))
Vždyť je to úplně jednoduché.
Každý migrant rád zaplatí 2000 euro, aby se dostal do Evropy, tak na letenky máš. Stejně jako to dělá Vyškov, a kdo se po roce nechytne, pošlou ho na pracák. Akorát, jak by klesla naše věc v očích Magistrátu Prahy?
Vážený pane Dariuszi Jakubowiczi,
držím vám palce s rekonstrukcí stadionu, ale mám pocit, že jste to vzal za špatný konec.
Nejsme sparta ani slávie, která si každým titulem doplňuje fanouškovskou základnu. My máme jen jeden titul a nebýt dnešních fanoušků 65+, tak možná neexistujeme.
Ten nesmysl "bookingu" permanentek pro důchodce, je opravdu neuctivý a diskriminační. Jak s plastovou permicí bez aplikace v nokii zjistí, že ho to nenačetlo !?! - PROSTĚ NEZJISTÍ...
Když k tomu připočtu, že jste jim bez vysvětlení zbourali pergolu, tudíž si nemají kam sednout a dát si v klidu klobásu s pivem, už jim nic jiného nezbývá, než si zaskotačit na atrakcích. Začíná to vypadat, že se s důchodci, po rekonstrukci nepočítá.
A to už vůbec nechci rozebírat, že pergola byla symbolem soudržnosti mezi DFB, fanoušky a klubem, a měla by se bourat jako poslední !!!
No, snad to někomu dojde...
Vážený pane Dariuszi Jakubowiczi,
držím vám palce s rekonstrukcí stadionu, ale mám pocit, že jste to vzal za špatný konec.
Nejsme sparta ani slávie, která si každým titulem doplňuje fanouškovskou základnu. My máme jen jeden titul a nebýt dnešních fanoušků 65+, tak možná neexistujeme.
Ten nesmysl "bookingu" permanentek pro důchodce, je opravdu neuctivý a diskriminační. Jak s plastovou permicí bez aplikace v nokii zjistí, že ho to nenačetlo !?! - PROSTĚ NEZJISTÍ...
Když k tomu připočtu, že jste jim bez vysvětlení zbourali pergolu, tudíž si nemají kam sednout a dát si v klidu klobásu s pivem, už jim nic jiného nezbývá, než si zaskotačit na atrakcích. Začíná to vypadat, že se s důchodci, po rekonstrukci nepočítá.
A to už vůbec nechci rozebírat, že pergola byla symbolem soudržnosti mezi DFB, fanoušky a klubem, a měla by se bourat jako poslední !!!
No, snad to někomu dojde...
doublefish napsal:
ad: vyžadovat roční "členské příspěvky" do družstva: 1. Asi to jde změnou Stanov (?) 2. Velmi rychle se zjistí, že aktivních členů DFB je optimisticky tak 450 a nikoli 2.600 nebo kolik 3. Klub dosud čas od času ... argumentoval (na magistrátu a tak), jak silné to družstvo fanoušků je. Že není, víme všichni, ale nahlas se to dosud neříkalo. 4. Vzhledem k tomu, jak se situace se stadionem vyvíjí, nemyslím, že fabulace z předchozího bodu je nadále nutná. 5. Vzhledem k totálnímu rozkladu DFB (jinak to nejde nazvat) není od věci se konečně nad "reorganizací" družstva směrem k oficiálnímu aktivnímu fanklubu (bez změny právní subjektivity, aby se nemusela řešit záležitost klubových akcií) zamyslet. Předpokládá to ovšem: 6. Právní rozbor (co když například akcionář FC SIAD MOST se bude dožadovat svých práv, protože dosud byl řádným členem DFB podle Stanov?) 7. Novou generaci fundovaných a pro věc nadšených družstevníků, jako byla naše parta před dvaceti lety 8. Zejména to, že současná garnitura vedení DFB provede kroky, které k tomuto povedou. K tomu je pravděpodobně ale bude muset donutit někdo... Za normálních okolností "valná hromada" či "shromáždění" nebo jak se to nazývá a - viz 7. někdo nový se toho musí chopit. Takže se nestane nic, mám za to.
Takže se já opravdu modlím, aby se stalo.
Od momentu, co se začal zachraňovat ukradený Ďolíček z privatizace, jsem si nejvíc přál pouhou rekonstrukci stadionu se zachováním hlavní tribuny. Rozhodnutím DJ, jsme stále na dobré cestě. Jen jsem z rozhovoru pochopil, že místo toho, abychom běhali na magistrát jako voliči pražských radních a žádali miliardu na stadion, tak budeme běhat na magistrát pro povolení stavby a novou smlouvu. Tak že, tak jako tak se budeme muset všichni shodnout, a zase něco aktivně dělat, protože jinak tu budeme za rok zase řešit ho..a. K výkupu Ďolíčku jen doplním, že pro dva tisíce nejvěrnějších, byl tehdy vypočítaný úvěr ve výši cca 50000,- Kč. na osobu. Tím jsem chtěl říct, že moc držím palce a budu kdykoliv nápomocen, pokud se začne zase něco organizovat.
Od momentu, co se začal zachraňovat ukradený Ďolíček z privatizace, jsem si nejvíc přál pouhou rekonstrukci stadionu se zachováním hlavní tribuny. Rozhodnutím DJ, jsme stále na dobré cestě. Jen jsem z rozhovoru pochopil, že místo toho, abychom běhali na magistrát jako voliči pražských radních a žádali miliardu na stadion, tak budeme běhat na magistrát pro povolení stavby a novou smlouvu. Tak že, tak jako tak se budeme muset všichni shodnout, a zase něco aktivně dělat, protože jinak tu budeme za rok zase řešit ho..a. K výkupu Ďolíčku jen doplním, že pro dva tisíce nejvěrnějších, byl tehdy vypočítaný úvěr ve výši cca 50000,- Kč. na osobu. Tím jsem chtěl říct, že moc držím palce a budu kdykoliv nápomocen, pokud se začne zase něco organizovat.